Praga, Univers Cultural

not-many-people-can-show-you-this

 

Super Early Booking, Charter Avion Praga – Reducere de pana la 40% – de la 229 euro/pers, plecari incepand cu 17.06!!!!!! (Servicii incluse – bilet avion, transfer, cazare 7 nopti)

Praga, capitala Cehiei , este una dintre cele mai populare destinatii din Europa de est. Turistii sunt in principal atrasi de frumusetea „fizica” a orasului, arhitectura acestuia veche de peste 600 de ani, s-a pastrat intr-o stare excelenta, parca neatinsa de razboaiele ce au ravasit continentul. Centrul orasului a fost desemnat de UNESCO Patrimoniul Mondial, si merita sa fie explorat indeaproape, fiind practic un imens muzeu in aer liber.
Centrul istoric este compact, ajungandu-se usor la oricare dintre principalele puncte de interes. In mijlocul acestei zone se afla castelul Hradeany, la vest de raul Vltava, si Vechiul si Noul oras (Stare Mesto si Nove Mesto) catre est, unite de impozantul Pod Charles. Vechiul oras este un labirint de strazi, alei si pasaje care converg spre o imensa piata centrala, Staromestske Namesti. De asemenea, Josefov Ghetto, vechiul cartier evreiesc este o parte a acestei zone.
Noul oras, in contrast cu Vechiul oras, este foarte modern si strabatut de bulevarde largi, cel mai cunoscut dintre acestea fiind Wenceslas Square, bulevard ce duce pana la cladirea Bibliotecii Nationale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>